Jdi na obsah Jdi na menu

LASH LIFTING LASH BOTOX

article preview

 

O TECHNICE:

Metoda šetrného a přirozeného natočení a prodloužení vašich přírodních řas. Rychlá aplikace, dlouhotrvající efekt  5 až 8 týdnů a zdravě vypadající přírodní řasy. 

Lash lifting lash BOTOX, řasy krásně natočí a revoluční výživa na bázi koncentrovaného keratinu LASH BOTOX, nebo intenzivní regenerční kůra LASH FILLER BTX řasy hloubkově vyživí. Výsledkem jsou  natočené, opticky delší, silnější, hustší, a zdravě vypadající přírodní řasy. 

Novinka v oblasti tvarování vlastních řas. Nejedná se o trvalou na řasy! Tato technika tzv. LASH LIFTING a následně LASH BOTOX spočívá v napnutí a zatočení řas na speciální silikonovou formu pomocí speciálních sér. Výsledným efektem jsou zatočené a jakoby vytažené řasy směrem k obočí.

Možnost výběru z klasické, nebo veganské řady, která je konkrétně navržena pro ty, kteří upřednostňují zdraví životní styl.

Veganská řada neobsahuje složky živočišného původu, zvířecí keratin, není testována na zvířatech, je dermatologicky a oftalmologicky testována. 

Následně se aplikuje barva na řasy a jako poslední krok se nanáší LASH BOTOX, nebo LASH FILLER BTX, díky kterému řasa dokáže pojmout velké množství výživy, keratinu a vody a dvojnásobně tak zvýší svůj objem. Což je na řase opravdu vidět.

 

LASH BOTOX KLASIK

6 vitamínů - A, B, C, E, F, K a 2 pro vitamíny B5, B6

jojobový olej - uklidňuje, chrání a posiluje

keratin - regeneruje a dodává lesk

kolagen dodávající objem

kyselina hyaluronová - hydratuje, restrukturalizuje

rostlinný glycerin - chrání a hydratuje

panthenol - hydratuje, čistí a vyživuje folikulu

mandlové máslo - uklidňuje a posiluje

arganový olej - zklidňuje a dodává lesk

Přípravek dodává přírodním řasám vitamíny, olej pro jejich lesk, zvětší jejich objem, posílí růst a hloubkově je vyživí.

 

LASH FILLER BTX je extrémně vyživující pro regeneraci a růst řas 

Revoluční produkt v oblasti řas    
Exkluzivní ošetření formulované k omlazení, hydrataci, regeneraci a obnově přirozených řas. Je to dokonalé řešení k odstranění problémů s vypadáváním řas a nedostatkem vitality.

LASH FILLER BTX funguje jako regenerační injekce do řas a kromě stimulace jejich růstu předchází a omezuje vypadávání řas. Proniká strukturou řas, posiluje je a vyživuje a zanechává více plných a pevných řas.

Obsahuje nejlepší přírodní ingredience pro dosažení nejlepších výsledků:
TURMERIC LONGA: aktivní s vynikajícími regeneračními vlastnostmi. Zabraňuje vypadávání řas, stimuluje růst.
REGENERAČNÍ KOMPLEX: kombinace přírodních olejů, olivových, slunečnicových, hroznových a mušketové růže, která zlepšuje stav řas v tloušťce, množství a délce.
KERATINA: bílkovina bohatá na síru, která posiluje vlasy, poskytuje objem a pružnost
KYSELINA HYALURONOVÁ: dodává řasám vysoký hydratační výkon kompenzující negativní účinky slunce, environmentálních faktorů a agresivních ošetření.

 

 

PRO KOHO JE TATO METODA URČENA: 

wellness, dovolená, nemocniční hospitalizace, nemůžete nosit prodloužené řasy kvůli alergii na lepidlo, potřebujete zregenerovat řasy, posílit řasy, máte svoje řasy rovné, chcete mít řasy natočené i bez použití řasenky, hustší řasy, opticky delší, nebo prostě chcete být jen upravená? Potom je tato technika LASH LIFTING BOTOX  ideální právě pro Vás! Tato metoda dokáže zázrak!

Výhody Lash Liftingu Lash Botoxu:

získáte:

- Vyživené a krásně natočené řasy vytvoří půvabný vějíř

- optické zvětšení a rozjasnění očí

- krásně vytažené řasy k obočí (mladší vzhled)

- zvýraznění linií očí

- bezbolestná aplikace, bez mechanického poškození řas

Pokyny  24 hodin po aplikaci:

- nenavštěvovat solária, sauny, bazény, 

- nevystavovat řasy kontaktu s vodou ( ani pára)

- nepoužívat po celou dobu na řasy žádné oleje